Kako napraviti test

To je vrlo jednostavno!

Food IntolerancesPogledajte Daphne Point karta i naći Daphne točke najbližeg!

Ako ne postoji Daphne Point dostupan na vašem području, samo odrezati mali uzorak kose, stavite ga u plastičnu vrećicu i pošaljite nam ga zajedno s ispunite pažljivo obrazac za prijavu # 62 u svakom dijelu.  koji možete skinuti s naše web stranice.

Ako ne postoji "Daphne Point" dostupan na vašem području, samo odrezati mali uzorak kose, stavite ga u plastičnu vrećicu i pošaljite nam ga zajedno s obrazac za prijavu # 62 koji možete skinuti s naše web stranice. 

Detaljne postupke za podnošenje zahtjeva za Daphne Biotest

Vi samo morati obaviti 4 jednostavna zadaća:

Food Intolerances1) izrezati mali uzorak kose (koji sadrži DNK podataka), osiguravajući da se pere pomoću normalne vode (ne kemijski agresivne šampone), a ne tretirati s proizvodima kao što su sprej za kosu, pjenu ili gel. Stavite svoj ​​uzorak kose u koverti ili plastičnu vrećicu.   
2) ispunite pažljivo obrazac za prijavu # 62 u svakom dijelu.
3) izvršiti uplatu.
4) poslati obrazac za prijavu # 62, zajedno sa svojim kose uzorka i uplatnice na adresu na kontakt stranici.

Naše osoblje će obraditi vašu obrazac, a zatim će analizirati vaš uzorak kose u metasubstantiated rješenje koristeći metodologiju Daphne Biotest. 
Vi ćete primiti izabrali Biotest putem e-maila.
Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas putem e-pošte ili provjeriti Daphne Point popis pronaći koje je najbliže vama.