Naše najbolje garancije

Food Intolerances

Cijela grupa Daphne Lab odavno je osjetljiva na pitanja okoliša i, uz puno poštovanje funkcijskog ekosustava između čovjeka i prirode, zalaže se za poštivanje načela Ecoelia i usvajanje priručnika ISO 14001 za upravljanje utjecaja na okoliš. Kroz to uvjerenje izrađena je Povelja usluga koja vam osigurava najbolje od naših jamstava. Povelja se može preuzeti s web stranice Daphne Laba www.daphnelab.com - pod Pravnim napomenama ili preuzimanjima.  

Daphne Lab je usvojila ISO 9001 integriravši i ojačavši naš odnos povjerenja i transparentnosti prema kupcima, kako bi se provela politika kvalitete orijentirana na kupca, a ne na profit. Naši sustavi za upravljanje kontrolirani su vrlo strogim projektantskim rešetkama utvrđenima na znanstvenim parametrima koje je postavila Europska zajednica. Sve je to dio ISO 9001. Daphne Lab sustavi i svi proizvodi Biotest u skladu su s kodeksom potrošača Uredba 09/06/05 br. 206 koja se može preuzeti i s naše web stranice www.daphnelab.com / credenziali.htm. Moguće je preuzeti i povijest naših ISO 9000 certifikata na institucijskim stranicama Daphne Laba.  

Primjena pravila o međunarodnoj normi ISO nam nije bila dovoljna, pa smo odlučili slijediti Etičku povelju poštovanja prema oblicima života, okolišu i eko-sustavu u cjelini. Svaki naš postupak slijedi kanone Povelje ECOELIA, nove stvarnosti koja zadovoljava društvenu i okolišnu etiku, kako bi se postigla uravnoteženija odluka u poslovanju i marketingu. Pridržavanje načelima ECOELIA jamstvo je ozbiljnosti i poštovanja prema drugima i prema ekosustav. Tvrtke koje su se priklonile filozofiji društvene i ambijentalne etike ECOELIA-e napravile su puno viši izbor od marketinga poštujući duhovne smjernice i smjernice svijesti koje nijedna povelja nije donijela do danas. ECOELIA je svakako među najinovativnijim poveljama na svijetu! www.ecoelia.com  

Vrednovanje pouzdanosti za statističke svrhe potvrđeno je i nacrtom preliminarne studije provedene u 2008. na Biotestovima klase M serije MX ™ nove tehnologije PALLADIUM ™. Nakon pažljive statističke studije na temelju podataka ponovljivosti našeg Biotesta, istraživački instituti potvrdili su da naša tehnologija ima pouzdanost i ponovljivost od čak 94%. Na polju Biotestova nekonvencionalne medicine, radi se o rezultatu koji do danas niti jedna tvrtka nikada nije postigla.  

Svi naši proizvodi Biotest Thema u skladu su s europskim standardima sigurnosti i pouzdanosti, na temelju UNI CEI ENV 13005 (smjernice za mjernu nesigurnost).  

Svi proizvodi Thema Daphne Laba registrirani su i položeni kod SIAE. Različiti registrirani znakovi i Trade Mark ™ su vlasništvo Daphne Laba. Daphne Lab tehnologije su vlasništvo, jedinstvene u svijetu, s patentima podnesenima u Gospodarskoj komori i Ministarstvu trgovine i industrije. Patenti laboratorija Daphne LAB otvorili su treću generaciju testa, kao jedinu tehnologiju metasostance Palladium ™.  

Nijedno stablo nije posječeno da bi se ovaj Biotest realizirao. To je naš doprinos očuvanju ekosustava našeg planeta, u punom poštivanju etičke povelje ECOELIA. Daphne Lab podržava projekt Greenpeacea "izdavači za šume", poštujući parametara certificiranja sustava kvalitete u tisku Biotestova i izdavačkih proizvoda.  

Tvoje zdravlje iščitava se u našim testovima!